konyhabútor enteriőr ötletek

Ingyenes látványterv és helyszíni felmérés lépései egyedi konyhabútor esetében.

Egyeztetés az időpontról a 20 449 5341-es számon.

Az Ön által biztosított méretek alapján, a békéscsabai Színfolt Konyhabútorstúdióban Önnel együttműködve látványtervet készítünk álomkonyhájáról.

48 órán belül árajánlatot adunk a megtervezett konyhabútorra.

A megrendelést követően helyszíni felmérést végzünk, hogy a megrendelt konyhabútor, beépítése során semmiféle kellemetlen meglepetést ne okozzon.

A látványterv készítés keddi napon ingyenes.

A helyszíni felmérés Békéscsabán ingyenes.

Blokk konyhabútor

Nincs bejegyzés.

Egyedi konyhabútor

Konyhastúdiónk tevékenységei között szerepel a konyha tervezés, (legyen az modern konyha vagy klasszikus), az egyedi konyhabútor legyártása, valamint a konyhaszekrények helyszíni beszerelése.

Békéscsaba területén a helyszíni felmérés és a konyha tervezés ingyenes.

Milyen a jó konyhabútor?

Jó tanácsok, amik hasznosak lehetnek ha saját maga tervezi konyhabútorát.

Rossz tervezéssel a legszebb konyha is rémálommá válhat. Hogy praktikusan használhassa a konyháját, az alábbiakat érdemes figyelembe venni.

A konyhai munkalapok magasságát, a konyhában legtöbbet foglalatoskodó személy magasságához igazítsa!

Fontos, hogy akadályok nélkül tudjon mozogni, a hűtő, a mosogató és a főzőfelület között.

Tervezzen közzéjük konyhai munkalappal kialakított munkafelületet, a főzéshez használt alapanyagok előkészítéséhez. Amennyiben lehetséges a hűtő és a főzőlap közzé essen a mosogató, ez a főzési előkészületeknél igen hasznos.

A legjobb esetben a főzőlap mindkét oldalán van munkalappal kialakított munkafelület. Ha kicsi a konyhája, akkor az a legfontosabb, hogy legalább a mosogató és a főzőlap közzé tervezzen egy nagyobbacska munkafelületet!

Ügyeljen a főző-sütő készülékek magasságára, mert a rosszul megválasztott magasság nemcsak fárasztó, hanem balesetveszélyes is lehet.

Minden eszközt tároljon a használati helyéhez a lehető legközelebb!

Ne sajnálja az időt a megfelelő világítás megtervezésére, mert könnyebben elkerülheti a baleseteket, ha látja, mit csinál.

Fontos, hogy merre nyílnak a szekrények és a hűtő/fagyasztó ajtói. A rossz irányba nyíló ajtók akadályozzák a gyors konyhai munkát, és felesleges bosszúságot okozhatnak.

Elérhetőség

Konyhabútor - Színfolt Kft. Békési út 46-48.
Békéscsaba
5600
+36-20-449-5341 szinfoltkonyha@gmail.com